Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (3.14 secunde)
homeopatie, acupunctura, reflexoterapie, masaje (general terapeutic, Focused Touch Shiatsu, detoxifiant cu miere, facial terapeutic), tratamente cu lumina polarizata, terapie cromatica. ... - In Centrul Medireflex practicam homeopatia,acupunctura, reflexoterapia, masaj terapeutic, Focused Touch Shiatsu, masaj detoxifiant cu miere, masaj facial terapeutic, terapie cu lumina polarizata, terapie cromatica.
Desi nu a deschis niciun magazin in acest an, Romania Hypermarché, operatorul retelei Cora, a planificat, pentru anul viitor, un al treilea hipermarket la Bucuresti, in cartierul Berceni. Potrivit unor informatii din piata, retailerul ar putea deschide si un al doilea magazin, la Constanta.
Recent, PROFI a inaugurat primul sau magazin din Dabuleni, cea de-a 120-a localitate in care se face prezent, ridicand la 245 numarul unitatilor sale operationale din intreaga tara. ... Acestaeste cel de-al saselea magazin al retelei din judetul Dolj, alaturi de unitatile din Craiova (3), Bailesti si Calafat.
Nicolae, primul magazin din lume, construit din gheata. ... Proiectul primului magazin din gheata din lume este sprijinit de catre Ambasada Poloniei si Primaria Municipiului Bucuresti.
MAGAZIN: ... FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania".
Au mai fost adaugate doua scrisori de dragoste, o chitanta datata 19 aprilie 1943, de la un cunoscut magazin de bijuterii londonez, pentru un inel de logodna.
Astfel, a aparut un nou tip de magazin, supermarketul de cartier destinat si oamenilor ocupati care isi fac cumparaturile o data pe saptamana, si pensionarilor, si copiilor care se duc de mai multe ori la magazin ca sa mai cumpere cate ceva.
Finantele valorifica printr-un magazin propriu bunurile confiscate de alte institutii ale statului. ... Oricine are acces la magazin, iar preturile sunt mult mai mici decat in alte unitati comerciale, spun finantistii.
Mitica A., de 38 ani, a intrat in magazin impreuna cu niste cunoscuti si a inceput sa selecteze marfa - mincare si bauturi alcoolice - pina ce a ajuns in jurul sumei de 500.000 lei. La iesirea din magazin insa, sustin vinzatorii, barbatul a omis sa mai plateasca.
Ana Florean, 32 de ani, administrator magazin alimentar: ... Dar cred ca dupa 1 iulie va fi un mare haos, pentru ca nu am fost informati din timp." Administrator magazin aparate electrocasnice: ... C., administrator magazin alimentar:
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va repeta in zilele urmatoare licitatiile pentru inchirierea spatiilor din noul Terminal de Pasageri al celui mai mare port autohton de la Marea Neagra, alocate amenajarii unui bar, a unui magazin de suveniruri, a unei case de schimb valutar si a unei unitati comerciale de tip duty-paid.
Unul dintre acestia este ILEX, un dealer care acum sase ani a pornit cu un magazin, iar astazi se mandreste cu cateva zeci. "Am inceput, in 2000, cu un magazin.
Statia beneficiaza si de un restaurant "Hei", un magazin si un punct de Internet. "Hei", concept de magazin, restaurant si punct de Internet lansat in Timisoara, va fi prezent in toate benzinariile Rompetrol din marile orase pana la sfarsitul anului.
"Cel mai bine se vand produsele ieftine - lumanare fantezie, obiecte mici de decor cu Mos Craciuni, spiridusi si ingerasi", a declarat Madalina C., o vanzatoare dintr-un magazin craiovean. ... Se vand si jucariile mai scumpe, insa nu foarte bine", a afirmat Ileana, vanzatoare intr-un magazin de profil.
Dintre acestea face parte si aceea de merchandiser, adica acea persoana care se ocupa de imaginea produselor in magazin. ... Tot merchandiserul este si cel care se ocupa de introducerea unui produs nou in magazin sau a unei promotii, pentru a atrage atentia potentialilor clienti.
Incepand de vineri, 16 februarie, oradenii au la dispozitie un nou magazin cu instrumente muzicale, intitulat sugestiv "Meloman SRL", magazin care s-a deschis pe Strada Moscovei, nr.
BNR vrea ca riscul acordarii de împrumuturi sa nu mai fie împartit între magazin si client, ci finantatorul (IFN-ul care acorda creditele) sa-si asigure riscul în totalitate.
De asemenea, distribuitorul nu poate fi obligat sa contribuie la costurile de deschidere a unui nou magazin, la cele legate de cresterea suprafetei de vanzare, amenajari si renovari.
Reteaua de retail cu profil de discount Plus, parte a grupului german Tengelmann, a deschis miercuri la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro. Acest magazin este cel de-al treilea din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.
Ca si in primul magazin Real din Constanta, construit si dat in folosinta in urma cu 3 ani, transportul clientilor va fi gratuit catre si de la hypermarket, iar pentru marfuri in valoare de minim 500 lei livrarea la domiciliul clientului este, de asemenea, gratuita.
google-analytics.com